Klaverfabrikken Live

Arrangement

 • MAM - BRASILIEN
  World
  MAM - BRASILIEN
  Torsdag • 18:30
  Klaverfabrikken
  Entré MAD & MUSIK 200 KR. - MUSIK 120 / UNG 50 KR

  I  M a j

  e r  M A M  f r a  B r a s i l i e n

   

  Maden / fra klokken 18.30 

  Til MAM mad-delen har vi skabt et samarbejde med en produktionsskole, der hver måned arbejder med det pågældende landets mad-tema, og fremtryller eksotiske middagsretter.

   

  Musikken / fra klokken 20.00

  Vi besøg af VioliViolaVioliViola blev dannet i starten af 2014 på initiativ af den unge violinist og mundharpespiller Alexander Kraglund. Alexander har i en årrække beskæftiget sig indgående med brasilianske stilarter, boet og turneret i Brasilien og spillet med brasilianske artister i den absolutte top, heriblandt Mauricio Carrilho, Rogerio Souza, Marcilio Lopes, Ze Paulo Becker og mange flere. Ved sin side har han guitaristen Jeppe Holst, som også har slået sine folder på den brasilianske scene bl.a. i form af samarbejde med Geovan Santos, Romulo Duarte, Thomas Clausen, Malu Prates og DodoBennyBossa – Dodo og Benny Andersen.

   

   


  ...alt det andet

  Hvad der ellers kommer til at ske denne aften, er en overraskelse :)

  Hvis du har en god ide til noget brasiliansk, der skal være med, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 25 16 00 01 eller mail Stine@Klaverfabrikken.dk

   

  Det bliver en sanseoplevelse med godt til både ører og gane og vi glæder os.

  Inviter dine venner og kollegaer med, og gør det til en tradition. Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten. 


  4
  Maj