Klaverfabrikken Live

Event

 • AUFORI & POUYA
  Rock
  AUFORI & POUYA
  Saturday • 19:30
  Truckhallen
  Entry Alm. 100 KR / Ung 50 KR

  AUFORI består af 16-årige Anna Ritsmar og efterskolevennerne Mathilde Sten og Óliver Bernburg. De skriver danske tekster, som er personlige, enkle og poetiske. Vokalmæssigt har de en særegen stil og personlighed.

  AUFORIs musik er en form for indie / singer-songwriter og deres sange indebærer en musikalsk ro og ømhed. De holder sig til de enkle melodier og tekster. Når man lytter til AUFORIs sange, så handler det mest bare om at lukke øjnene og svæve med ind i deres lukkede og poetiske univers.

   

  POUYA bliver akkompagneret af den dygtige trommeslager, Mikkel Mouritsen, og Manus Jabs enestående bassist, Julian Sorgenfrei, som vil hjælpe med at udfolde musikken denne aften på Klaverfabrikken. 

   Om Pouya:

  Hej jeg hedder Pouya Goran og går i 3.g, på Frederiksborg Gymnasium og HFs musisk studieretning.

  Som flygtning, kom jeg til Danmark i 2012, og siden da begyndte jeg at udforske min egen musik, ved at komponere og skrive sange. I 2016 begyndte jeg at deltage i Open Mic på Kaffebar, som hjalp mig videre i mit musikliv. Derudover modtog jeg "The Emerging Artist" pris fra Copenhagen Songwrtiers' Festival i midt 2016.

  Hvis jeg skal give min musik en overordnet genre, så er det Singer-Songwriter-Rock-med-lidt-Funk! Men den strækker sig henover flere genrer. De sange, der vil blive spillede til koncerten, er i en mere avanceret (+bass og trommer) version af deres oprindelige Singer-Songwriter feeling, og udtrykker følelser, som kærlighed, skepticisme og savn og længsel. Fokusen er hovedsagligt på lyrikken, men følelserne vil også blive afspejlet igennem improviserede solo'er, som musikkens sprog. 

  1
  April