Klaverfabrikken Live
 • Familiekoncert - Min Mormors Gebis
  Familie
  Familiekoncert - Min Mormors Gebis
  Søndag • 14:00
  Klaverfabrikken
  Entré Voksen 50 kr. / Barn 25 kr.

  Elsket børnebog tilsat sprælske toner ✰

  Til september skal vi opleve trioen Dissing og Las med en helt særlig familiekoncert spækket med vidt forskellige musikgenrer og sjove historier, så der bliver noget for enhver smag og ikke mindst noget for både børn og voksne.

  Poul Dissings sønner Rasmus og Jonas Dissing udgør sammen med Las Nissen en solidt spillende og anmelderrost trio. Trioen har fortolket Jakob Martin Strids skønne bestseller-børnebog ’Min mormors gebis’. Ligesom bogen sprudler, gør trioen det samme, og musikken spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop.

  Læs mere
  24
  September
 • Duo Jonsson Coudroy
  Folk
  Duo Jonsson Coudroy
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  DUO Jonsson Coudroy

  Violinisten og harmonikaspilleren fra henholdsvis Sverige og Frankrig. Begge har de lidenskabeligt udforsket et væld af traditionelt folkemusik og nu forenet det til deres eget. Deres stier blev krydset, melodier blev udvekslet og meget snart havde de meget at sige til hinanden og meget de ønskede, at den anden skulle lytte til. De har lige udgivet et nyt album, hvor bue og bælge blander, omfavner og udfordrer hinanden til at skabe livlig, glad og til tider uventet musik. 

  Vi glæder os meget til denne duo kigger forbi Klaverfabrikken

  Læs mere
  29
  September
  Køb billet
 • MAM - Cuba
  World
  MAM - Cuba
  Torsdag • 18:30
  Klaverfabrikken
  Entré MAD & MUSIK 200 KR. - MUSIK 120 / UNG 50 KR

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.
  Mad starter kl 18:30 og musik starter kl 20:00

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Vi har tidligere besøgt både Namibia, Kenya, Jamaica og Brasilien. Nu er turen kommet til Cuba.

  Så i tilfælde af at du stadig er lidt nede over sommerens mangel på sol, så kom til en aften på Klaverfabrikken - hvor varmen kun kan stige, da der både er salsa i menuen og på dansegulvet.

  Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten.

  Hvis du har en god ide til noget fransk, der skal være en del af den her aften, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 48 26 74 57

   

  Læs mere
  5
  Oktober
  Køb billet
 • Ordet er løs - Hillerød Litteraturfestival 2017
  Ordet er løs - Hillerød Litteraturfestival 2017
  Lørdag • 16:15
  Klaverfabrikken
  Entré 150 kr - Billetten gælder hele ordet er løs

  ORDET ER LØS - Hillerøds store årlige litteraturbegivenhed!
  ORDET ER LØS er en tværæstetisk litteraturfestival i Hillerød. Her bevæger ordene sig frit mellem kunstarterne i overraskende møder mellem litteratur, musik, billedkunst og dramatik. Bliv overrasket, underholdt og få udvidet dine litterære horisonter, når litteraturen bringes ind i nye sammenhænge på festivalens scener.

  Få en poetisk pause på årets Ordet er Løs d. 7. oktober på Hillerød Bibliotek og Klaverfabrikken. Her kan du gå på opdagelse i en vifte af programpunkter fyldt med optrædener, samtaler, kunstnertræf og oplevelser, der taler til alle sanser, du kan finde ud af hvad pokker sprogmelodik er og ellers bare fordybe dig i ord.

   

  Læs mere
  7
  Oktober
  Køb billet
 • Ordet er løs - Kuntakt & Mc Einar
  Ordet er løs - Kuntakt & Mc Einar
  Lørdag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré 150 kr - Billetten gælder

  Året er 1987 og der sker noget helt særligt og banebrydende på
  den danske rapscene. Det første dansksprogede rap-album bliver udgivet og i front står MC EINAR. I løbet af ganske få år sætter ordekvilibristen fra København en ny dagsorden i dansk rap-musik med en effekt, der stadig sætter sine spor og gør MC EINAR til en kult-personlighed på den danske musikscene.

   Anno 2017 er MC EINAR stadig på scenen, men i en version 2.0 som han selv siger det. Efter en mangeårig pause fra rapscenen har han fundet sammen med den yderst velspillende jazztrio Kuntakt, som består af saxofon, kontrabas og trommer.

  ”Dæmonen er bokset,
  kroppen detox’et,
  så det ikke tosset at spille Einar på Oddset”.

   

  OBS! Billetten på 150 kr gælder "hele ordet er løs" .
  Du kan altså købe billetten igennem de to event Kuntakt & MC Einer eller Mikkel Ploug & Borgmesterkandidaterne på Klaverfabrikkens hjemmeside ellers kan du købe billetten på Biblioteket!

  Læs mere
  7
  Oktober
  Køb billet
 • Dúné Akustisk
  Lydtryk
  Dúné Akustisk
  Søndag • 15:00
  Klaverfabrikken
  Entré 250 kr.

  Til oktober kommer danske Duné til Klaverfabrikken. Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.

  Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en 12 år lang rejse fyldt med op – og nedture. I efteråret 2016 udgav bandet nyt album ”Delta”, hvilket de har turneret med siden.

  Møder publikum i øjenhøjde
  Til efteråret tager bandet rundt på en tour uden trommeslager og storladne rock arrangementer. 

  ”Som supplement til vores eksplosive rock koncerter er disse “stripped down” koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. De giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historierne bag sangende og spille dem i nedtonede arrangementer, der får melodi og tekst til at stå ekstra klart. Vi har denne gang været ekstra ambitiøse med arrangementerne for at skabe den helt rigtige stemning. Det bliver en helt igennem unik oplevelse”, fortæller Mathias Kolstrup

   

  Læs mere
  8
  Oktober
  Køb billet
 • Thelonius Monk 100 år / Terkel Nørgaard Quartet
  Jazz
  Thelonius Monk 100 år / Terkel Nørgaard Quartet
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Terkel Nørgaard Quartet Celebrating Thelonious Monk

  Den 10. oktober 2017 ville den amerikanske pianist og komponist, Thelonious Monk, have været fyldt 100 år. Igennem sin karriere spillede han med bl.a. Charlie Parker, Miles Davis, John Coltrane, Coleman Hawkins, Sonny Rollins, Art Blakey og Max Roach, og efterlod sig et eftermæle som et af det 20. århundrede største komponister med et bagkatalog fuld af tidløs musik.

   

  Den 13. oktober 2017 vil trommeslager Terkel Nørgaard hylde og hædre Monks musik sammen med sin kvartet med Niels Vincentz på saxofon, Mikkel Ploug på guitar og svenske Johannes Vaht på kontrabas. De fire musikere vil præsentere et nøje udvalg af deres favoritkompositioner, fortolke dem og føre dem ind i det 21. århundrede.

  Læs mere
  13
  Oktober
  Køb billet
 • Carl Emil Petersen
  Lydtryk
  Carl Emil Petersen
  Torsdag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré Alm. 200 KR / Ung 100 KR

  Carl Emil Petersen lancerede tidligere i år hans solo karriere. Efter flere år som forsanger i bandet Ulige Numre, står den kritikerroste og prisvindende sangskriver nu på egne ben.

  Og indtil videre har vi fået 'Liv Før Døden' og 'Skærgården'. Begge numre er produceret af Sune Wagner og indspillet hos Raveonettes-frontmanden i Venice Beach, Californien. Carl Emil Petersen udgiver et helt album i efteråret inden han tager på turne med sit nye band.

  Vi glæder os til at byde ham velkommen til Klaverfabrikken!

   

  Læs mere
  26
  Oktober
  Køb billet
 • Familiekoncert - Moussa Diallo Trio
  Familie
  Familiekoncert - Moussa Diallo Trio
  Søndag • 14:00
  Klaverfabrikken
  Entré Voksen 50 kr. / Barn 25 kr.

  Familiekoncert med Moussa Diallo Trio 

  Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged. 


  Maliske Moussa Diallo har digtet videre på en række af sin barndoms underfundige eventyr og sammen med sine to musikere, Salieu Dibba og Dawda Jobarteh og deres traditionelle malinesiske instrumenter genskaber Moussa Diallo den magi, han selv oplevede som barn, når hans bedstemor fortalte eventyr under den afrikanske stjernehimmel.

   

  Læs mere
  29
  Oktober
  Køb billet
 • MAM - Gambia
  World
  MAM - Gambia
  Torsdag • 18:30
  Klaverfabrikken
  Entré MAD & MUSIK 200 KR. - MUSIK 120 / UNG 50 KR

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.

  Mad starter kl 18:30 og musik starter kl 20:00

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Vi har tidligere besøgt både Namibia, Sverige, Jamaica og Brasilien. Nu er turen kommet til Gambia.

  Det bliver en sanselig aften hvor vi rejser ud i verden. Turen til Gambia bliver i følgeskab med den vestafrikanske kora-spiller Dwada Jobarteh - der regnes for at være absolut verdensklasse for hans måde at forene jazz med gambisk musik. 

   

  Læs mere
  2
  November
  Køb billet
 • For Akia
  Lydtryk
  For Akia
  Fredag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Information om denne koncert kommer senere. 

  Læs mere
  3
  November
  Køb billet
 • Hillerød FOLK Festival
  Folk
  Hillerød FOLK Festival
  Torsdag • 19:00

  Entré 200 kr. stud./ung 100 kr.

  Sofie Livebrant

  Folk, jazz og poesi - kom og få en stor musikalsk oplevelse, når én af Sveriges folk-darlings, Sofie Livebrant, går på scenen til Hillerød Folk Festival.

  Med uimodståelig charme, og et stort katalog af iørefaldende og fængende sange, rives man med af Livebrants musikalske univers, der blander folk, jazz og poesi -  sørger hun  for at gøre aftenen til noget helt særligt. 

   

  Læs mere
  9
  November
  Køb billet
 • Hillerød FOLK Festival
  Folk
  Hillerød FOLK Festival
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré 200 kr. / ung. Stud 100 kr.

  Hillerød FOLK Festival d. 9. - 11. november.

  For 9. år i træk afholder Klaverfabrikken i Hillerød FOLK Festival 3 dage i november. Der bliver koncerter, workshops og lørdag aften slutter med bal. 

  Fredag 10. november 19:30 er der musik med ROD, Gjaldekoret - hvor du kan hører nordens urgamle rødder og stolte vokaltraditioner. Derudover kommer svenske Bazar Blå der indtager scenen med deres transglobale tripfolk.

   

   

   

  Læs mere
  10
  November
  Køb billet
 • Hillerød FOLK WORKSHOPs
  Folk
  Hillerød FOLK WORKSHOPs
  Lørdag • 10:30
  FOLK Festival
  Entré 200 kr. / Stud. ung 100 kr.

  WORKSHOPS lørdag 10.30 - 16

  TRIO MIO: (Kristine Heebøll, Jens Ulvsand og Peter Rosendahl) spil og ensemble/akkompagnement

  HELLE THUN: sang og kulning 

  HENRIK LARSEN & ANDREAS TOPHØJ: folkedanse: polka, vals og andre danse..

   

   

  Læs mere
  11
  November
  Køb billet
 • Hillerød FOLK Festival
  Folk
  Hillerød FOLK Festival
  Lørdag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré 200 kr. stud./ung 100 kr.

  Hillerød FOLK Festival
  d. 9. - 11. november.

  For 9. år i træk afholder Klaverfabrikken i Hillerød FOLKfestival 3 dage i november. Der bliver koncerter, workshops og bal.

  Lørdag starter med workshops - med undervisning i alt fra sang til polka.

  Om aftenen er der musik med Ditte Fromseier & Sigurt Hockings som spiller irsk folkemusik og danske Trio Mio der puster nyt liv i den danske/svenske folkemusik. De spiller på deres egen måde, resultatet er et nyt og forfriskende - hvor traditionel folkemusik lader sig inspirere af andre stilarter som jazz og klassisk musik. Derefter er der bal.

   

   

  Læs mere
  11
  November
  Køb billet
 • Red Gazelle
  Jazz
  Red Gazelle
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Den unge danske guitartrio Red Gazelle har taget faklen op og giver et nyt bud på nordisk jazz. Musikken er atmosfærisk, smuk, små melankolsk og stemningsfuld. 

  Læs mere
  17
  November
  Køb billet
 • Peter Belli & De Rejsende - koncerten er udsolgt
  1´er
  Peter Belli & De Rejsende - koncerten er udsolgt
  Søndag • 15:00
  Klaverfabrikken
  Entré UDSOLGT !!!

  Koncerten er udsolgt!!! 

  PETER BELLI: SIDSTE ALBUM & SIDSTE TUR MED BANDET

  Klaverfabrikken og Cafe SlotsBio præsenterer sammen Peter Belli til november.

  To af Hillerøds spillesteder er gået sammen om en af Peter Bellis sidste koncerter. Begge spillesteder var interesserede i at præsentere koncerten, og derfor blev de enige om at lave koncerten sammen. Det bliver en søndag eftermiddag i november hvor en af landets største sangere vil takke af for en unik flot karriere i dansk musik.

  På dagen vil spillestederne sørge for at publikum kan mærke at det både er Klaverfabrikken & CafeSlotsbio der står bag koncerten.

  Koncerten er en siddekoncert med unummererede pladser, så kom tidligt, for at få dig en god plads. 

  Læs mere
  19
  November
 • Julie Maria Solo
  1´er
  Julie Maria Solo
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 150 KR/I døren 200 KR/Ung 75 KR

  Julie Maria bryder tavsheden med albummet ”Danse Til vi dør”. Et album hvor hun har fundet ud af, at der skal to til en dans, hvilket både høres i ord og toner.

  Vi glæder os meget til at Julie Maria og hendes glasklare vokal finder vejen forbi Klaverfabrikken.

   

  mere info følger..

   

  Læs mere
  24
  November
  Køb billet
 • Familiekoncert - Phønix
  Familie
  Familiekoncert - Phønix
  Søndag • 14:00
  Klaverfabrikken
  Entré Voksen 50 kr. / Barn 25 kr.

   

  Phønix, der har mere end 10 år på bagen, med dansk folkemusik og folkeviser, eksotiske trommer, sære instrumenter, swingende melodier, forførende dans og smukke sange.

  Bandet består af Karen Mose, sang, Anja Præst, basklarinet og klarinet, Jesper Winther, harmonika og Jesper Falch Percussion.

   

  Vi glæder os til en familieeftermiddag på Klaverfabrikken <3 

   

  Læs mere
  26
  November
  Køb billet
 • Peter Belli & De Rejsende - ekstrakoncerten
  1´er
  Peter Belli & De Rejsende - ekstrakoncerten
  Søndag • 15:00
  Klaverfabrikken
  Entré 250 KR

  PETER BELLI: SIDSTE ALBUM & SIDSTE TUR MED BANDET

  Klaverfabrikken og Cafe SlotsBio præsenterer sammen Peter Belli til november.

  To af Hillerøds spillesteder er gået sammen om en af Peter Bellis sidste koncerter. Begge spillesteder var interesserede i at præsentere koncerten, og derfor blev de enige om at lave koncerten sammen. Det bliver en søndag eftermiddag i november hvor en af landets største sangere vil takke af for en unik flot karriere i dansk musik.

  På dagen vil spillestederne sørge for at publikum kan mærke at det både er Klaverfabrikken & CafeSlotsbio der står bag koncerten.

  Koncerten er en siddekoncert med unummererede pladser, så kom tidligt, for at få dig en god plads. 

  Læs mere
  3
  December
  Køb billet
 • MAM - NASHVILLE
  World
  MAM - NASHVILLE
  Torsdag • 18:30
  Klaverfabrikken
  Entré MAD & MUSIK 200 KR. - MUSIK 120 / UNG 50 KR

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.
  Mad starter kl 18:30 og musik starter kl 20:00

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Vi har tidligere besøgt både Namibia, Kenya, Jamaica og Brasilien. Nu er turen kommet til byen Nashville i Temmessee, USA.

  Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten.

   

  Læs mere
  7
  December
  Køb billet
 • Makiko Hirabayashi Trio
  Jazz
  Makiko Hirabayashi Trio
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

   

  Makiko Hirabayashi er en fascinerende personlighed på den danske jazzscene. Sammen med to andre store personligheder, Klavs Hovman og Marilyn Mazur, har hun skabt et univers, som bjergtager alle, der oplever det. Denne trio er stærkt efterspurgt på festivaler og i klubber i Tyskland, Luxemborg, Østrig, Danmark, Sverige og Japan. Det er telepatisk og meget levende triospil helt i særklasse. Simpelthen fantastisk.

   

  Læs mere
  8
  December
  Køb billet
 • Jule-FOLK & åben scene
  Folk
  Jule-FOLK & åben scene
  Lørdag • 16:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  JuleFOLK og Åben Scene. 

  Læs mere
  30
  December
  Køb billet