Klaverfabrikken Live
 • Julie Maria Solo
  1´er
  Julie Maria Solo
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 150 KR/I døren 200 KR/Ung 75 KR

  Julie Maria bryder tavsheden med albummet ”Danse Til vi dør”. Et album hvor hun har fundet ud af, at der skal to til en dans, hvilket både høres i ord og toner.

  Vi glæder os meget til at Julie Maria og hendes glasklare vokal finder vejen forbi Klaverfabrikken.

   

  mere info følger..

   

  Læs mere
  24
  November
  Køb billet
 • Familiekoncert - Phønix
  Familie
  Familiekoncert - Phønix
  Søndag • 14:00
  Klaverfabrikken
  Entré Voksen 50 kr. / Barn 25 kr.

   

  Phønix, der har mere end 10 år på bagen, med dansk folkemusik og folkeviser, eksotiske trommer, sære instrumenter, swingende melodier, forførende dans og smukke sange.

  Bandet består af Karen Mose, sang, Anja Præst, basklarinet og klarinet, Jesper Winther, harmonika og Jesper Falch Percussion.

   

  Vi glæder os til en familieeftermiddag på Klaverfabrikken <3 

   

  Læs mere
  26
  November
  Køb billet
 • Pouya & Mint
  Pouya & Mint
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré 50KR

  Den pur unge pianist Pouya Goran spiller og skriver eksperimenterende sange der hudløst ærligt fortæller historier med en nærværende røst – musikken har en evne til at drage lytteren helt ind i et ekslusivt, komplekse og vidtomfavnende univers.  Musikken drager inspirationer fra den kæmpe pallette af musikgenrer som Pouya lytter til. Det spænder vidt helt fra gammel klassisk musik med glasklare, fængende melodier over i jazzens verden med det dertilhørende harmoniske univers, kombineret med afstikkere til rytmerne fra progressiv rock og støvet 70’er-funk. Hans inspirationer, kombineret med hans store passion for at fortælle sine historier og refleksioner, giver et helt unikt musikalsk udtryk, som kun Pouya kan levere.

   

  Mint er en trio, der spiller musik, der kan beskrives som en cocktail, der giver spil til alle sanserne. Kompositionerne domineres af de fængende melodier med dertilhørende betagende harmoniske udskejelser, som strømmer ud af klaveret, der betvinges med en legende tilgang fra Jakob Planch Larsen. Bag den sprøde lyd af elbas, der både kommer i form af flotte linjer og funky grooves, står Mathias Berner Haugaard Andersen. Trommerne, der spænder fra det helt tight, minimalistiske og underspillede til store armbevægelser og udskejelser på tønderne, kommer fra Johannes Østlund Jacobsen.

  Musikken er jazz, som det kan blive, når man overlader det til tre unge, ivrige musikere. Man mærker derfor tydeligt, at der i bagagen ligger en god sjat bundsolid funk med hints af disco og et par lejlighedsvise udflugter ud i den mere progressive og syrede ende af, hvad jazz kan være – måske kunne det være noget for dig.

   

  Læs mere
  1
  December
  Køb billet
 • Peter Belli & De Rejsende - ekstrakoncerten
  1´er
  Peter Belli & De Rejsende - ekstrakoncerten
  Søndag • 15:00
  Klaverfabrikken
  Entré 250 KR

  PETER BELLI: SIDSTE ALBUM & SIDSTE TUR MED BANDET

  Klaverfabrikken og Cafe SlotsBio præsenterer sammen Peter Belli til november.

  To af Hillerøds spillesteder er gået sammen om en af Peter Bellis sidste koncerter. Begge spillesteder var interesserede i at præsentere koncerten, og derfor blev de enige om at lave koncerten sammen. Det bliver en søndag eftermiddag i november hvor en af landets største sangere vil takke af for en unik flot karriere i dansk musik.

  På dagen vil spillestederne sørge for at publikum kan mærke at det både er Klaverfabrikken & CafeSlotsbio der står bag koncerten.

  Koncerten er en siddekoncert med unummererede pladser, så kom tidligt, for at få dig en god plads. 

  Læs mere
  3
  December
  Køb billet
 • MAM - NASHVILLE
  World
  MAM - NASHVILLE
  Torsdag • 18:30
  Klaverfabrikken
  Entré MAD & MUSIK 200 KR. - MUSIK 120 / UNG 50 KR

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.
  Mad starter kl 18:30 og musik starter kl 20:00

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Vi har tidligere besøgt både Namibia, Kenya, Jamaica og Brasilien. Nu er turen kommet til byen Nashville i Temmessee, USA.

  Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten.

   

  Læs mere
  7
  December
  Køb billet
 • Makiko Hirabayashi Trio
  Jazz
  Makiko Hirabayashi Trio
  Fredag • 19:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

   

  Makiko Hirabayashi er en fascinerende personlighed på den danske jazzscene. Sammen med to andre store personligheder, Klavs Hovman og Marilyn Mazur, har hun skabt et univers, som bjergtager alle, der oplever det. Denne trio er stærkt efterspurgt på festivaler og i klubber i Tyskland, Luxemborg, Østrig, Danmark, Sverige og Japan. Det er telepatisk og meget levende triospil helt i særklasse. Simpelthen fantastisk.

   

  Læs mere
  8
  December
  Køb billet
 • Jule-FOLK & åben scene
  Folk
  Jule-FOLK & åben scene
  Lørdag • 16:30
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Traditionen tro afslutter vi året denne lillenytårsaften med en hyggelig koncert i Buddhas. Det er som altid husorkesteret boA, der spiller op, og sammen med en solist giver de et par numre. 

  Det er i år violinisten Kristine Heebøll, som i november spiller koncert med sin trio: Trio Mio, og som også til februar gæster Klaverfabrikken til Vinther-bal...

  Kristine spiller en lille solo-koncert, vi har i årenes løb hørt så fine folk som Nikolaj Busk, Hal Parfitt-Murray, Kristian Bugge, Carl Lundgaard, Lena Johnsson, Jamie Fox, Jens Ulvsand.... 

  Hvis du vil give et nummer, så vis violinen, grib guitaren, find fløjten, slå på trommen, hent harpen, stem sangen, klem klarinetten, og meld dig på listen over gæster på den åbne scene. 

  Husk denne koncert starter 16.30

  Læs mere
  30
  December
  Køb billet
 • Marvelous Mosell
  Lydtryk
  Marvelous Mosell
  Lørdag • 21:00
  Klaverfabrikken
  Entré 100 kr / 50 kr Ung / 120 kr i døren

  Magisk, Mytisk, Mageløs-Tour

  I oktober udgav retrorapperen Marvelous Mosell i samarbejde med sin hus-DJ Tue Track, det længe ventede debutalbum ´Magisk, Mytisk, Mageløs´. Et album der har høstet ikke mindre end 5 stjerner fra Berlingske, og ordene ” Og lad os bare sige, at ventetiden har været godt givet ud. Sammen har de skabt en af årets mest skamløst underholdende rap-plader…”

  Den efterfølgende tour med bl.a. hele to shows på Pumpehuset, blev udsolgt hurtigere end du kan nå at sige Antikommerciel Masseappel! Nåede du ikke at få billet? Så har du chancen igen! I foråret 2018 bliver det igen muligt at opleve Den Bedste Danser live, når Marvelous Mosell og Tue Track tager på en Magisk, Mytisk, Mageløs-tour rundt i Kongeriget, og naturligvis deler gavmildt ud af kæk retrorap og forbudte dansetrin. 

   

  Læs mere
  24
  Februar
  Køb billet