Klaverfabrikken Live
 • Open Mic på Kaffebar
  Red Hill
  Open Mic på Kaffebar
  Torsdag • 16:00
  Kaffebar
  Entré Gratis

  info kommer!

  Læs mere
  18
  Januar
 • Maluba Orchestra
  Jazz
  Maluba Orchestra
  Fredag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Det nye store jazz-ensemble Maluba Orchestra er startet af Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai. De tre komponisters fælles passion for at skrive musik til en bigband-lignende samling af musikere har bragt dem sammen. Sidenhen er musikken komponeret og et stærkt hold af erfarne musikere er blevet samlet. Gruppen er bredt sammensat, både hvad angår alder, køn og musikalsk stil, og sammen skaber de et festligt og alsidigt musikalsk output, hvor både det tætte ensemblespil og de personlige stemmer får plads.

  Læs mere
  19
  Januar
  Køb billet
 • This Is How We Fly
  Folk
  This Is How We Fly
  Fredag • 19:30
  FOLK
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR
  This Is How We Fly.

  KlaverfabrikkenFOLK starter 2018 med en flot koncert med percussiv dans med denne spændende kvartet.

  This is How We Fly er et ”multigenre” band, og består af Caoimhin O’Raghallaigh på Hardanger D’Amore og Sean Mac Erlaine på klarinet og liveelektronik, begge fra Dublin.  Nic Gareiss på perkussiv dans er fra Michigan /USA og Petter Berndalen på percussion er fra Stockholm, Sverige.

  Indivuduelt har de alle skaffet sig et ry for ikke kun at beherske musikken i den valgte genre, men også kunne stige ud, omdefinere og forny den musikalske verden, de kommer fra.

  Gaoimhin O’Raghallaigh spiller hardanger d’amore, og med mangeårig baggrund i den traditionelle irske violinspil er han den musiker i Irland, der er længst fremme hmt fornyelse af den traditionelle musik. Han spiller på en håndbygget norsk 10-strenget fiol, og samarbejder foruden med dette band også med bandet The Glooming og Peter Gabriel.

  Sean Mac Erlaine på klarinet og elektronik har en baggrund i jazzmusikken som improvisations-musiker. Sean har endda en doctor-eksamen i live-elektronik og lader de 2 verdener i musikken mødes på en unik måde.

  Nic Gareiss er på percussiv dans. Nic kommer fra Michigan, USA og er en af de mest fremtrædende percussive dansere i verden. Nic har optrådt som solist med The Chieftains, Solas, Darol Ander, Dervish, Martin Hayes m. fl. Hans arbejde viser bevægelsen som en musikalsk aktivitet gennem danseteknikker fra ”American Flat Footing”, hard shoe dancing, clogging og irlandsk sean-nos-dans.

  Petter Berndalen på percussion har tidligere været på Klaverfabrikken med bandet NID. Efter at være kommet fra trommesæts-tradtionen fra jazzmusikken som genre, har Petter Berndalen udviklet en hel ny måde at spille på og vendt op og ned på begreber og gældende gængse normer om, hvordan man spiller trommer. Indenfor den svenske folkemusik som er Petters hovedgenre, fascineres han af den melodibærende funktion hos solo-spillemanden, og ser den som grund for sit spil. Petters spil er blevet ny stil…. Han kan optræde som både solist og med forskellige bands og projekter, både i Sverige og resten af verden.  

  Vi glæder os til at byde velkommen til This Is How We Fly, den eneste koncert, bandet spiller i DK.

   

  Læs mere
  26
  Januar
  Køb billet
 • KutiMangoes
  Familie
  KutiMangoes
  Søndag • 14:00
  Klaverfabrikken
  Entré Voksne 50kr/Børn 25 KR

  Et af Danmarks i særklasse bedste afrojazz-orkestre gennem tiden, The KutiMangoes, giver familiekoncert for musikglade drenge og piger og deres forældre.

   

  For The KutiMangoes er der ikke noget, som hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for og har høstet mange roser for deres evne til at invitere musikelskere i alle aldre ind i musikken og give alle en kæmpe vitaminindsprøjtning fyldt med varme, glæde og solskin.

  Musikken er blevet kaldt universel, positiv, dansabel musik fyldt med kærlighed, og koncerten vil byde på mulighed for at synge, råbe og danse med. Afrojazz til hovedet og til kroppen.

   

  Læs mere
  28
  Januar
  Køb billet
 • MAM - New Orleans / WONDERBRAZZ & ESBEN JUST / UDSOLGT!
  World
  MAM - New Orleans / WONDERBRAZZ & ESBEN JUST / UDSOLGT!
  Torsdag • 18:30
  Klaverfabrikken
  Entré Mad & Musik 200 kr / Musik 120 kr. / Ung 50 kr.

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.
  Mad starter kl 18:30 og musik starter kl 20:00. 

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten.

  Musikken
  MAM-sæsonen starter med en tur til det amerikanske musikmekka, New Orleans. Rejsen ledes af Wonderbrazz og Esben Just, som vil tage de rejsende med til Mardi Gras - karnevallet i New Orleans. 

   

  Læs mere
  1
  Februar
 • Shalosh
  Jazz
  Shalosh
  Fredag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Virtuos israelsk jazztrio leverer intenst, progressiv, unik musik.


  Mere info på vej!

  Læs mere
  9
  Februar
  Køb billet
 • JazzCamp for Piger
  JazzCamp for Piger
  Tirsdag • 10:00
  Klaverfabrikken
  Entré 500 KR


  Kom med på JazzCamp for Piger!

  Har du lyst til fire fede dage hvor du skal spille musik og have det sjovt sammen med andre piger - hvor I griber instrumenterne og spiller sammen som et band?

  I Vinterferien 2018 afvikler JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival JazzCamp for Piger - fire dages spændende musikundervisning og inspirationscamp for piger i alderen 10-15 år. I vil få undervisning i at spille sammen som et band, være kreative i musikken – og have det sjovt med at spille musik. Du vil i løbet af ugen blive inspireret til at spille ud fra nogle nye metoder og på nogle instrumenter du måske aldrig havde forestillet dig.

   

  For begyndere og øvede

  Alle bliver inddelt efter niveau, så der både kan laves hold for begyndere og øvede. Eneste krav er lysten til at spille musik sammen og have det sjovt. Du må gerne være sanger normalt, men denne uge skal du være klar på at prøve at spille på instrumenter. Det bliver sjovt – også selv om du ikke har prøvet det før!

   

  JazzCamp for Piger foregår i 2018 for femte gang, og på endnu flere musikskoler og kulturhuse landet over. En masse andre piger i hele landet vil altså være i gang med at spille musik samtidig. Sidste år var der 200 deltagere i alt, og næste år forhåbentlig endnu flere!

  Praktisk information

  • Det koster 500,- at deltage i JazzCamp for Piger for de fire dages undervisning

  • Undervisningen foregår tirsdag til fredag kl. 10-15 hver dag i vinterferien.

  • Fredag kl.15.30 er der en fremvisning for forældre og andre interesserede.

  • Deltagergebyret indbetales først til JazzDanmark efter du har fået bekræftet din plads i den ønskede by til årets JazzCamp. Du og dine forældre modtager mere info om dette, efter du har tilmeldt dig.

  • Du behøver ikke at være meldt ind på den pågældende musikskole for at være med.

   

  Læs mere
  13
  Februar
  Køb billet
 • Open Mic på Kaffebar
  Red Hill
  Open Mic på Kaffebar
  Torsdag • 16:00
  Kaffebar
  Entré Gratis

  info kommer!

  Læs mere
  15
  Februar
 • Heebøll & Vinther
  Folk
  Heebøll & Vinther
  Fredag • 19:30
  FOLK
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Kristine Heebøll og Jesper Vinther  spiller op til 'Vinterbal'

  Heebøll & Vinther spiller en god blanding af nykomponeret dansemusik og traditionel dansemusik fra bl.a. Thy, Læsø og Vestjylland.

  Heebøll & Vinther har sammen udviklet og forfinet deres dansespil, i denne duo, siden 2001, men har også tidligere spillet sammen, bl.a. i det anerkendte danske band Phønix, som sidst gæstede Klaverfabrikken i november til familiekoncert.

  Kristine Heebøll har desuden i forbindelse med Hillerød FOLK festival 2017 holdt workshop og koncert på Klaverfabrikken med Trio Mio.

  Begge er de uddannede fra Musikkonservatoriets Folkemusik-linie og har desuden fødderne solidt plantet i den danske folkemusik-tradition, med et brændende hjerte og respekt for traditionen og stor glæde og lyst til videreudvikling.

  Der er god mulighed for en dans, - og også  mulighed for at lytte til musikken.

  På scenen har vi:

  Kristine Heebøll: violin

  Jesper Vinther: harmonika 

   

  Læs mere
  23
  Februar
  Køb billet
 • Kalaha
  Jazz
  Kalaha
  Fredag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  KALAHA - En dansk supergruppe der fusionerer elektro med afro-jazz og udforsker nye musikalske territorier. Det skal opleves


   

  Læs mere
  23
  Februar
  Køb billet
 • Marvelous Mosell
  Lydtryk
  Marvelous Mosell
  Lørdag • 21:00
  Klaverfabrikken
  Entré 150 kr / 50 kr Ung / 175 kr i døren

  Magisk, Mytisk, Mageløs-Tour

  I oktober udgav retrorapperen Marvelous Mosell i samarbejde med sin hus-DJ Tue Track, det længe ventede debutalbum ´Magisk, Mytisk, Mageløs´. Et album der har høstet ikke mindre end 5 stjerner fra Berlingske, og ordene ” Og lad os bare sige, at ventetiden har været godt givet ud. Sammen har de skabt en af årets mest skamløst underholdende rap-plader…”

  Den efterfølgende tour med bl.a. hele to shows på Pumpehuset, blev udsolgt hurtigere end du kan nå at sige Antikommerciel Masseappel! Nåede du ikke at få billet? Så har du chancen igen! I foråret 2018 bliver det igen muligt at opleve Den Bedste Danser live, når Marvelous Mosell og Tue Track tager på en Magisk, Mytisk, Mageløs-tour rundt i Kongeriget, og naturligvis deler gavmildt ud af kæk retrorap og forbudte dansetrin. 

   

  Læs mere
  24
  Februar
  Køb billet
 • Virelai
  Familie
  Virelai
  Søndag • 14:00
  Klaverfabrikken
  Entré Voksne 50 KR/ Børn 25kr

  Gennem de nordiske ballader og dansemelodier fra middelalderens europa, arbejder Virelai med den nordiske og europæiske musiks rødder - den folkelige middelalder.

   

  Mere info kommer!

   

  Læs mere
  25
  Februar
  Køb billet
 • MAM - Nepal / Avatar
  World
  MAM - Nepal / Avatar
  Torsdag • 18:30
  Mam
  Entré Mad & Musik 200 kr / Musik 120 kr. / Ung 50 kr.

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.
  Mad starter kl 18:30 og musik starter kl 20:00. 

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten. Denne aften skal vi til Nepal med bandet Avatar.

  Musikken
  Mere info på vej om Avatar...

  Maden
  Til MAM mad-delen har vi skabt et samarbejde med en produktionsskole, der hver måned arbejder med det pågældende landets mad-tema, og fremtryller eksotiske middagsretter.

  Det bliver en sanseoplevelse med godt til både øre og gane og vi glæder os.

   

  Læs mere
  1
  Marts
  Køb billet
 • Open Mic på Kaffebar
  Red Hill
  Open Mic på Kaffebar
  Torsdag • 16:00
  Kaffebar
  Entré Gratis

  Info kommer!

  Læs mere
  15
  Marts
 • Pergitte
  Jazz
  Pergitte
  Fredag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  PERGITTE

  I 2011 pladedebuterede en norsk adopteret sydkoreaner, der flyttede til København for at læse teologi, men endte med at synge jazz. Ja, det er lidt kringlet, men Birgitte Soojin er ikke standardmateriale. Tre gange grammynominerte Birgitte har gennem de senere år sikret sig en position blandt de betydeligste vokalister på den Skandinaviske jazzscene. Den unge vokalisten fra øen Nøtterøy i Oslofjorden har skabt sig en karriere med stor efterspørgsel - Ikke bare i Danmark, men også i udlandet.

  "Der er ikke så meget pis med Birgitte. Bare skide god musik" Hugo Rasmussen

  Vi har her en unik sangerinde af internationalt format som skal opleves live!

   

  Læs mere
  16
  Marts
  Køb billet
 • Mia Marin Workshop
  Folk
  Mia Marin Workshop
  Lørdag • 10:30
  WORKSHOP med Mia Marin
  Entré Tilmelding: Voksen 200 kr / Ung 100 kr

  WORKSHOP med Mia Marin i ensemblespil, samarbejde mellem Klaverfabrikken og Hillerød Musikaftenskole.

   

  Vi har igen inviteret Mia Marin til at holde workshop.

  Mia underviser på Malung Folkhögskola i Dalarna, og er kendt som violinist i mange forskellige sammenhænge. På workshoppen underviser hun både i melodispil, 2. stemmer, akkompagnement og enkle basgange. Vi vil arbejde med samspil, stemmespil mv. 

  Undervisningen vil fortrinsvis være på gehør, men noder til alle melodier udleveres i løbet af dagen. 

  Tilmelding til workshoppen på 

  thougaard@c.dk

  med oplysning om, hvilket instrument, du spiller på.

  Pris: 200 kr

  Tid: 10.30 - 16.30

  Sted: Klaverfabrikken, Fredensvej 12 a, 3400 Hillerød 

   

  Læs mere
  17
  Marts
 • Mia Marin og Niklas Roswall
  Folk
  Mia Marin og Niklas Roswall
  Lørdag • 19:30
  FOLK
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Mia Marin & Niklas Roswall

  Ny svensk duo på violin og nyckelharpa.

  Begge musikere er kendte i mange andre sammenhænge og Mia Marin har tidligere gæstet Klaverfabrikken med bl.a. NID, Marin-Marin.

  I samarbejde med Hillerød Musikaftenskole.

  Dette er koncert i forbindelse med workshoppen, Mia Marin holder i ensemble-spil denne lørdag, 17. marts kl. 10.30 - 16.30, mere info hos Britta Thougaard på thougaard@c.dk

  Læs mere
  17
  Marts
  Køb billet
 • Anne Linnet - UDSOLGT
  1´er
  Anne Linnet - UDSOLGT
  Søndag • 15:00
  Klaverfabrikken
  Entré 250 KR

   

  Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som ANNE LINNET printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna og hun tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie.

  Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som “Tears, Shit & Chanel”, “Anne Linnet Band” samt “Marquis de Sade” har ANNE LINNET ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år og beriget os med moderne klassikere såsom “Tusind Stykker”, “Smuk og Dejlig”, “Glor på Vinduer”, “Venus” og “Barndommens Gade” med mange flere og er én af de få sangerinder herhjemme, der har holdt sig aktuel igennem flere årtier.

  ANNE LINNET er sangskriver og komponist til et væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer og har således modtaget IFPI´s Ærespris for sin store betydning i dansk musik.

  Derfor glæder vi os utrolig meget til at byde hende velkommen til Klaverfabrikken til marts

   

  Læs mere
  18
  Marts
 • Uffe Lorenzen
  1´er
  Uffe Lorenzen
  Fredag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 150 KR/Ung 75 KR/I døren 175 KR

  Uffe Lorenzen

  Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80'erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen "Lolland Falster" og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve. 

  Uffe Lorenzen har efterhånden spillet en del solo-koncerter de seneste år, men nu tager han på sin første større turné sammen med sin 12-strengede akustiske guitar, der tager ham rundt i hele Danmark. 

   

  Uffe Lorenzen har efterhånden spillet en del solo-koncerter de seneste år, men nu tager han på sin første større turné sammen med sin 12-strengede akustiske guitar, der tager ham rundt i hele Danmark. 

   

  Læs mere
  23
  Marts
  Køb billet
 • Jazz Five
  Familie
  Jazz Five
  Søndag • 14:00
  Klaverfabrikken
  Entré Børn 25 KR/ Voksne 50 KR

  TBA/ info kommer!

  Læs mere
  25
  Marts
 • MAM - DE VESTINDISKE ØER / Polcalypso
  World
  MAM - DE VESTINDISKE ØER / Polcalypso
  Torsdag • 18:30
  Mam
  Entré Mad & Musik 200 kr / Musik 120 kr. / Ung 50 kr.

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten. Denne aften skal vi til De Vestindiske Øer med orkestret Polcalypso

  Musikken
  Mere info på vej om Polcalypso

  Maden
  Til MAM mad-delen har vi skabt et samarbejde med en produktionsskole, der hver måned arbejder med det pågældende landets mad-tema, og fremtryller eksotiske middagsretter.

  Det bliver en sanseoplevelse med godt til både øre og gane og vi glæder os.

   

  Læs mere
  5
  April
  Køb billet
 • Reliks & Søn
  Lydtryk
  Reliks & Søn
  Lørdag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré 50 KR
  RELIKS
  Med lige dele afmålt patos og poetisk vemod placerer Reliks sig i krydsfeltet mellem varmblodet alt-rock og kølig electronica. Den unge kvintet fra København markerer sig ved et betagende, sjælefuldt udtryk, der både omfavner de storladne guitarflader og insisterende omkvæd, båret af frontmand Elias Levysohns inderlige vokal. Reliks debuterede i foråret med en selvbetitlet EP, hvorfra første-singlen 'Wash' blev udvalgt til 'Best New Music' på Apple Music. Siden har gruppen optrådt på en række spillesteder i og omkring hovedstaden, heriblandt Pumpehuset, Huset KBH og New Note Festival 2017. For øjeblikket arbejder Reliks på et nyt udspil, der forventes færdiggjort i starten af 2018. 
  SØN

  Bandet Søn spiller inderlig smadderpop, hvor jazzakkorder hvirvler rundt mellem energiske trommebeats, synthesizer og plekterbas. En ungdommelig længsel og rodløshed skinner igennem i musikken, der emmer af natteliv, undertrykt liderlighed, kærlighed og eskapisme. 

  På deres debut-EP “Autobahn”, er Nørrebros gader omdrejningspunkt for sangskriver Kristoffer Jessens fortællinger, der sprudler af hidsig længsel og samtidig dækker over en øm melankoli.

  Søns livekoncerter er præget af energi og nærvær, og indkapsler lytteren i et univers, hvor der er plads til det undertrykte og usagte, der ligger og simrer i hverdagen.

   

  Læs mere
  7
  April
 • Elmøe & Hoffmann, feat. Julian J
  Folk
  Elmøe & Hoffmann, feat. Julian J
  Fredag • 19:30
  FOLK
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Elmøe & Hoffmann, featuring Julian Jørgensen

   

  Denne unge duo, der vandt DMA-talent i 2015, har udvidet med piano, Julian Jørgensen er med.

  Emma Elmøe og Villads Hoffmann har udvidet deres repertoire i løbet af de sidste par år, hvor de har studeret folkemusik på Skurup Folkhögskola. 

  Emma er oprindelig klassisk uddannet, og Villads har baggrund i den tunge rock, deres fine samspil er på forunderlig vis med inspiration fra begge, - og andre, genrer. 

  Med piano bliver det bare endnu mere forunderlig smukt...

   

  Læs mere
  13
  April
 • Athletic Progression
  Jazz
  Athletic Progression
  Fredag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Athletic Progression er et instrumentalt hiphop band bestående af trommer, keys og bas. De spiller nytænkende hiphop inspireret af 90’erne, hvilket kommer til udtryk via samples og trommemaskiner. Skiftet mellem den organiske lyd og den stramt producerede lyd er, hvad der skaber gruppens karakteristiske udtryk.

  Læs mere
  20
  April
  Køb billet
 • Sebastian Solo - udsolgt!
  1´er
  Sebastian Solo - udsolgt!
  Søndag • 15:00
  Klaverfabrikken
  Entré UDSOLGT!

  Du kender ham fra “Den store flugt” med storhits som “Når lyset bryder frem” og “hvis du tror du er noget”

  Fra “Du er ikke Alene” eller “Den lille malkeko"
  Du kender ham som soundtracket for Astrid Lindgreens “Ronja Røverdatter”
  Eller “Skatteøen” med sange som fx “ostesangen”
  Måske stiftede du først bekendskab med ham i 2015, hvor kan deltog "Toppen af poppen”. 
  Sebastian brød igennem i start 70’erne og har med sin unikke sangskrivning og helt unikke tilgang til det danske sprog formået at blive hængende i snart 5 årtier.  Sebastian har en fantastisk evne til at formidle, hans unikke røst for alverdens poesi til at lyde som lyrisk fløde - hvilket inspirere folk i alle aldre.
  Denne koncert bliver en solo koncert og publikum kommer helt tæt på denne fantastisk kunstner som kigger forbi den 22 april. 

   

  Læs mere
  22
  April
 • Sebastian Ekstrakoncert - Udsolgt
  1´er
  Sebastian Ekstrakoncert - Udsolgt
  Søndag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré 250 KR (Ikke en klippekorts koncert)

  Du kender ham fra “Den store flugt” med storhits som “Når lyset bryder frem” og “hvis du tror du er noget”

  Fra “Du er ikke Alene” eller “Den lille malkeko"
  Du kender ham som soundtracket for Astrid Lindgreens “Ronja Røverdatter”
  Eller “Skatteøen” med sange som fx “ostesangen”
  Måske stiftede du først bekendskab med ham i 2015, hvor kan deltog "Toppen af poppen”. Sebastian brød igennem i start 70’erne og har med sin unikke sangskrivning og helt unikke tilgang til det danske sprog formået at blive hængende i snart 5 årtier.  Sebastian har en fantastisk evne til at formidle, hans unikke røst for alverdens poesi til at lyde som lyrisk fløde - hvilket inspirere folk i alle aldre.
  Denne koncert bliver en solo koncert og publikum kommer helt tæt på denne fantastisk kunstner som kigger forbi den 22 april. 

   

  Læs mere
  22
  April
 • MAM - Mozambique / Isildo Novela
  World
  MAM - Mozambique / Isildo Novela
  Torsdag • 18:30
  Mam
  Entré Mad & Musik 200 kr / Musik 120 kr. / Ung 50 kr.

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten. Denne aften skal vi til Mozambique med Isildo Novela Band

  Musikken
  Mere info på vej om Isildo Novela Band

  Maden
  Til MAM mad-delen har vi skabt et samarbejde med en produktionsskole, der hver måned arbejder med det pågældende landets mad-tema, og fremtryller eksotiske middagsretter.

  Det bliver en sanseoplevelse med godt til både øre og gane og vi glæder os.

   

  Læs mere
  3
  Maj
  Køb billet
 • Himmerland
  Folk
  Himmerland
  Fredag • 19:30
  FOLK
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  Himmerland.

  Himmerland har tidligere gæstet Klaverfabrikken. Det er et band, der hele tiden fornyer sig, både med musikken, men også med besætningen, og det er ny dansk musik på tværs af genrer, grænser og kulturer. 

  "Himmerland var hotte, de vidste hvad de havde gang i, og de gjorde det rigtigt godt." - bloggen "Life with a Blackdog", Canberra, Australien 2013. Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det store telt klapper, råber og er fuldstændigt opslugt af bandet på scenen. Vi er midt i en koncert med det danske band Himmerland, et af de mest rejsende bands på den danske roots- og folkemusikscene. Lige nu er det især trommeslageren der har publikums opmærksomhed dér midt i projektørenes kulørte lys. Han synger og danser rundt om sit tromme set-up mens hans hænder ruller hen over trommerne så hurtigt, at man virkelig skal være på mærkerne for at kunne følge med. Så falder resten af bandet atter ind på sang, saxofon, violin, guitar og el-bas, og salen syder og koger i et sammensurium af ny roots- og verdensmusik og glade mennesker.

   Overalt hvor bandet kommer frem spreder de glæde og tryllebinder deres publikum, med deres helt unikke blanding af gamle danske ballader, forrygende fiddle tunes,  improvisationer, og ny fascinerende musik komponeret og arrangeret af bandets medlemmer.

  HIMMERLAND fandt sammen i 2010, og spillede deres første koncerter på Færøerne og i Ungarn og Bulgarien, og udgav deres første album, "New Roots Music from Denmark", I august 2012. Bandet fejrede albummet med en travl "CD-release uge", med koncerter på den danske Tønder Festival, på Alkantara Fest på Sicilien, Koktebel Jazz Festival i Ukraine og endelig på Harvest World Music festival i Moskva. Albummet fik gode anmeldelser og blev i 2013 nomineret til en Danish Music Award som Årets Danske Folk Album.

   Himmerland er:

  ESKIL ROMME (Sopransaxofon) er fra Fyn, men har boet i Himmerland i NordJylland, det meste af sit liv. I løbet af de 30 år Eskil har spillet, har han blandet traditionel dansk musik med jazz og andre relaterede genrer. På sine mange rejser i Skandinavien og Storbritannien har han udviklet sin helt egen "Nordsø blanding" af lyd og stilarter, og han er kendt for sine mange internationale turneer med bl.a. "Færd" og "Kryss".

  DITTE FROMSEIER(Violin, sang) Ditte er vokset op på Bornholm med den traditionelle folkemusik miljø.Ditte er uddannet på Folkemusiklinjen på Carl Nielsen Akademiet i Odense med et studieår herunder i Limerick, Irland. Ditte spiller ved siden af Himmerland i orkestre som Fiolministeriet og Duo Fromseier/Hocking.

   JENS ULVSAND(S) (Bouzouki, sang) Jens Ulvsand har med 25 år på den svenske folkemusikscene stor erfaring med den traditionelle svenske musik,og er medlem af orkestret Avadå Band, - senere har han spillet med danske bands som Trio Mio, Færd, Kryss og i duo med Jullie Hjetland. Jens Ulvsand er en højt respekteret underviser i folkemusik på akademierne i såvel i Danmark som i Sverige.

  ANDRZEJ KREJNIUK (Elektrisk basguitar, sang) er født i Polen af polske forældre, men har levet i Danmark det meste af st liv. Andrzej er en respekteret musiker og komponist, og en fremragende solist på den elektriske bas. Han har stor erfaring fra den danske og internationale jazz og verdensmusikscenen, og han spiller til dagligt med bl.a. "Momento", "Sound of Polarity" og Lelo Nika".

  AYI SOLOMON (Perkussion, sang) er fra Ghana, men har boet i København i mere end 30 år. Solomon nyder stor respekt overalt hvor han har spillet de seneste mange år, både i Danmark og internationalt. Han har udgivet to albums i eget navn, og han har optrådt og turneret med en lang række bands og projekter, inden for genrer som verdensmusik, rock, pop og jazz. Blandt de bedst kendte er "Pierre Dørge & The New Jungle Orchestra", Moussa Diallo Band og Palle Mikkelborg. 

   

  Læs mere
  4
  Maj
  Køb billet
 • Kira Skov & Maria Faust
  1´er
  Kira Skov & Maria Faust
  Søndag • 15:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 150 KR/ Ung 75 KR/ I døren 170 KR

  Den danske sangerinde Kira Skov og jazzsaxofonisten Maria Faust fandt inspiration til deres kommende album "In The Beginning" i en forladt kirke i Estland. I samarbejde med den amerikanske producer, mikser og tekniker Mark Howard (Bob Dylan, Emmylou Harris, U2 med flere), der er berømt for sin evne til at indspille lyd uden for studiet, bliver der støbt kugler til albummet i det henfaldne kirkerum.

   

  mere info kommer!

   

  Læs mere
  6
  Maj
  Køb billet
 • Bob de beat
  Lydtryk
  Bob de beat
  Onsdag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré info kommer

  Den uortodokse rapper/producer Bob de Beat underholder sit publikum med et ærligt gakket udtryk, der gir dig lyst til at shake det bagerste. Musikken er selvproduceret og har et funky, oldschool og syret lydbillede. Teksterne er noget for sig selv! I lyrikken udtrykker Bob de Beat sig gennem aparte rap-tekster, der beskriver hans opfattelse af omgivelserne på både godt og ondt. Passion for rugbrødsmadder og skovturer til mystiske kvindfolk, der stiller spørgsmål til hele universet. Fremførelsen af musikken live er altid farverig, energisk og uforudsigelig, når Bob de Beat stepper op på scenen med sit svedige crew, der kaster brænde på festens bål! Det er hip hop og det er pisse sexet.

   

  Læs mere
  9
  Maj
 • Røgsignal
  Jazz
  Røgsignal
  Fredag • 20:00
  Klaverfabrikken
  Entré Forsalg 100 KR/I døren 120 KR/Ung 50 KR

  I et væld af pulserende beats og eksperimenterende lydflader har Aarhusbaserede Røgsignal skabt sit helt eget instrumentale univers. Det er sange inspireret af moderne indierock og hjemve efter øde landeveje i Vestjylland. Ivan Rod fra musikmagasinet GAFFA beskriver hvordan “der er noget udlængsel og tristesse over hele ind- og udtrykket. Noget drømmende og uforklarligt. Smukt og beroligende.” Udgivelsen af debutalbummet “Pletter På Solen” medfødte stor opmærksomhed internationalt og herhjemme: Koncerter på de største, danske jazzfestivaler og spillesteder, begejstrede anmeldelser ved blandt andet Berlingske, JazzSpecial, All About Jazz, Gaffa, og Jazznyt, samt et halvt år i fast rotation på DR P8-Jazz. I 2017 har bandet turneret hele Danmark rundt og sideløbende udgivet to musikvideoer som akkompagnement til albummet. Samtidig er en masse idéer og inspirationer begyndt at forme sig til ny musik, som danner fundamentet for forårets koncerter, inden det bliver til et nyt album i efteråret. “The band’s sound has been described as fusion jazz incorporating different sounds and influences from Denmark and the wider world of music. It works like magic…” - Nick Davies, All About Jazz. Juni 2017 om Pletter På Solen.

  Læs mere
  18
  Maj
  Køb billet
 • De onde
  Familie
  De onde
  Søndag • 14:00
  Klaverfabrikken
  Entré Voksne 50 KR/Børn 25 KR

  De Onde er et splinternyt børneorkester der, som navnet antyder, er onde. Der er fuld fart over feltet når onde Tobias fyrer op under el-guitaren, eller når Torben spiller den onde bas. Og så er der Carl der er ond til at spille trommer og Peter som kan spille så højt på trompeten at det gør helt ondt. Glæd jer til en ond energifyldt koncert der kan få selv de sødeste små englebørn til at hoppe med på den onde bølge. Muhahahahahahaha…

  De onde er:
  Peter Marrot – trompet og vokal
  Tobias Trier – guitar og vokal
  Torben Westergaard – bas og vokal
  Carl-Quist Møller – trommer og vokal

   

  Læs mere
  27
  Maj
  Køb billet
 • MAM - Colombia / Puerto Candelaria
  World
  MAM - Colombia / Puerto Candelaria
  Torsdag • 18:30
  Mam
  Entré Mad & Musik 200 kr / Musik 120 kr. / Ung 50 kr.

  MAM er forkortelsen for Mad og Alverdens Musik, som er vores faste begivenhed, der finder sted første torsdag i hver måned.

  Hver måned dykker vi ned i et nyt lands kultur og inviterer jer med til en aften, der byder på musik, mad og andre sanselige oplevelser. Man kan købe en Mad&Musik billet, eller nøjes med musikbilletten. Denne aften skal vi til Colombia med Puerto Candelaria

  Musikken
  Mere info på vej om Puerto Candelaria

  Maden
  Til MAM mad-delen har vi skabt et samarbejde med en produktionsskole, der hver måned arbejder med det pågældende landets mad-tema, og fremtryller eksotiske middagsretter.

  Det bliver en sanseoplevelse med godt til både øre og gane og vi glæder os.

   

   

  Læs mere
  7
  Juni
  Køb billet
 • LISA EKDAHL i Hillerød
  1´er
  LISA EKDAHL i Hillerød
  Fredag • 20:00

  Entré 300 kr

  Det er lykkedes Klaverfabrikken at sikre en koncert med den svenske superstjerne Lisa Ekdahl, når hun den 22. Juni spiller sin eneste koncert på dansk grund i 2018. Koncerten bliver afholdt på Posen, og billetterne er allerede i salg.

  Lisa Ekdahl blev superstjerne i Skandinavien, da hun i 1994 udsendte sit selvbetitlede og storsælgende debutalbum, som bla. indeholdte megahittet ”Vem vet?”. Hendes unikke stemme og tilbagelænede, men skrøbelige stil har siden dengang betaget fans og anmeldere i store dele af Europa. 
  Dermed har Lisa Ekdahl i mere end tyve år været en af nordens mest markante stemmer

  OBS! Koncert afholdes på posen v. Slotssøen / Frederiksborg Slot

  Læs mere
  22
  Juni
  Køb billet